Skip to main content

Către: Catre Scoala Gimnaziala nr. 1 Bragadiru - în atenția d-nei Director Denise Iuliana DANALACHI, Primăria Orasului Bragadiru - în atenția d-lui Primar Gabriel LUPULESCU, în atenția Consiliului Local Bragadiru

Transport școlar eficient pentru copiii din Bragadiru

Subsemnatii, semnatari ai acestei petitii, in calitate de părinți ai copiilor care sunt înscriși la Școala Generală nr. 1 Bragadiru, va solicităm următoarele:
1. Sa actualizați programul de lucru al șoferilor, astfel încât microbuzele să aducă acasă copiii care învață în schimbul de după amiază,
2. Sa modificați traseele microbuzelor școlare, astfel încât sa ajungă în apropierea locuințelor copiilor care le folosesc.

Având în vedere că în sedinta Consiliului Local Bragadiru din septembrie 2023 am aflat ca vom primi 2 microbuze școlare electrice de la Consiliul Județean Ilfov, vrem să știm când se va întâmpla acest lucru.
3. Vă propunem ca până atunci să fie pregătită o procedură prin care sa permiteți înscrierea copiilor care au nevoie de transportul școlar, chiar dacă cererea depășește numărul de locuri, stabilind o serie de criterii obiective pentru a putea face departajarea.
4. Iar în cazul în care sunt mult mai multe cereri, va rugam sa solicitati sprijinul Consiliului Local Bragadiru pentru achizitionarea a inca 2 microbuze școlare din bugetul local.

În ceea ce privește traseele microbuzelor, va propunem 4 rute pe care sa le analizați, în funcție de domiciliul copiilor ale căror cereri le-ati acceptat:
1. Șoseaua Alexandriei-Draganului-Leordeni-Celofibrei-Crisul Repede-Plevnei-Libertatii-Smardan-Soseaua Alexandriei
2. Șoseaua AlexanAlexandriei-Muzelor-Libe-Dealului-Ariesului-CrisulRepede-Adora-Crisul Repede-Ariesului-Dealului-Libertatii-Monumentului-Soseaua Alexandriei
3. Șoseaua Alexandriei-Cristalului-Safirului-Gladiolelor-Diamantului-Intrarea Diamantului-Soseaua Alexandriei
4. Șoseaua Alexandriei-Cristalului-Margelelor-Ghidiceni-Topaz-Coralului-Diamantului-Intrarea Diamantului-Soseaua Alexandriei

Având în vedere prevederile art. 5, 6 si 7 din Regulamentul privind functionarea și utilizarea microbuzelor școlare, consideram ca trebuie sa existe o discuție în Consiliul de Administrație dar și în Consiliul Local Bragadiru, dacă este nevoie, pentru a găsi soluția legala de rezolvare a problemei menționate.

Așteptăm un raspuns în scris pe adresa de mail [email protected].
Multumim anticipat.

De ce este important?

Va rugam sa semnați aceasta petiție doar dacă aveți copilul înscris la Școala Generală nr.1 din Bragadiru, Ilfov!

Bragadiru 077025, România

Maps © Stamen; Data © OSM and contributors, ODbL

Actualizări

2024-01-24 16:10:26 +0200

S-a ajuns la 100 semnături

2024-01-24 12:34:24 +0200

S-a ajuns la 50 semnături

2024-01-24 12:13:47 +0200

S-a ajuns la 25 semnături

2024-01-24 12:05:39 +0200

S-a ajuns la 10 semnături