Skip to main content

Către: Primarul sectorului 3 - Liviu Negoiță

Opriti distrugerea spatiilor verzi din sectorul 3

Va solicitam oprirea de urgenta a lucrarilor prin care se distrug spatiile verzi din sectorul 3, se largesc inutil trotuare prin montarea a doua straturi de pavele suprapuse, amplasate direct peste asfaltul existent si se blocheaza intrarea pe strazile secundare prin continuarea trotuarelor cu cele doua straturi de pavele suprapuse.
Actiunea pe care ati demarat-o, fara o dezbatere publica reala, va transforma sectorul verde in sectorul betonat, reducand calitatea aerului si implicit a vietii locuitorilor din acest sector.
Amplasarea pavelelor inalte la intrarea pe strazile secundare constituie un pericol atat pentru autovehicule, cat si pentru pietoni. Declaratiile dumneavoastra justificative de reducere a cheltuielilor cu vopsirea trecerilor de pietoni sunt nereale deoarece in aceste zone nu au fost niciodata marcaje pentru treceri de pietoni.
Toate lucrarile se executa fara respectarea prevederilor legale privind autorizarea constructiilor si disciplina in constructii.
Au fost trimise nenumarate sesizari de la cetateni si grupuri de cetateni neorganizate de sau in vreun partid politic, care au ramas fara raspuns.
Nu acuzati partidele, daca ceea ce se intampla are legatura cu vreo actiune politica, aceasta este a dumneavoastra si nu a noastra.

De ce este important?

Este important sa pastram cat putem calitatea aerului. Peste tot, la nivel mondial, se lupta impotriva defrisarilor. Pentru ca un copac plantat sa creasca sunt necesari multi ani. Spatiile verzi sunt protejate de lege, chiar daca domnul primar afirma ca acolo unde se executa lucrarile nu sunt spatii verzi. Nu cu multa vreme in urma, Primaria sectorului 3 a facut toaletari. Inca se vad cioturile copacilor tineri care au fost taiati, in conditiile in care existau in acel moment si inca mai sunt ramuri groase agatate periculos, ramase asa de la ploaia inghetata.
Daca se cheltuie niste bani, ai nostri, din taxe si impozite, ar fi normal si corect sa fim intrebati si sa se cheltuie in favoarea locuitorilor.

Actualizări

2020-01-12 23:23:08 +0200

S-a ajuns la 10 semnături