Către: Primăria Sectorului 3 București

Petiție împotriva zgomotului și poluării din Parcul IOR

Poluarea fonică a ajuns de câțiva ani la cote maxime în Parcul IOR din Sectorul 3! De câțiva ani nu mai poți ieși pentru a plimba un copil dimineața în parc, nu mai poți alerga sau plimba pentru că zeci de motosuflante și alte dispozitive spulberă praful, frunzele, producând zgomot și noxe cu mult peste normele admise.

Acum diminețile în IOR sunt toate la fel, cu mult zgomot și miros de motorină arsă. Locuitorii din proximitate se plâng de asemenea de efectele acestei poluări.

Dorim să determinăm o schimbare în administrarea acestui parc, o schimbare prin care să fie reduse poluarea fonică și noxele.

Acest parc era o adevărată rezervație naturală, o oază de liniște. În momentul de față, datorită metodelor și utilajelor folosite de administrație, în prima parte a zilei zgomotul și poluarea din Parcul IOR sunt comparabile cu cele din zonele industriale.

Ajutați-ne să strângem semnăturile necesare pentru a determina o schimbare în administrarea acestui parc!

Grupul civic „Prietenii Parcului IOR”

Bucharest, Romania

Linkuri