Skip to main content

Către: Guvernul României

Anularea impozitării concediilor medicale

Fotografie de Alexander Grey pe Unsplash
Doamnelor și domnilor,

Aceasta este o scrisoare din partea celor ce dețin puterea in aceasta țară, din partea poporului român!

Va scriem pentru ca consideram un abuz și o ofensă adusă unui popor muncitor faptul ca doriți să impozitați concediul medical!

Doamnelor și domnilor, societatea română nu poate inchide ochii si nu isi poate acoperi urechile in fața tuturor abuzurilor venite din partea unui guvern incompetent care cauta sa isi acopere deficitul bugetar de pe urma bolnavilor! Ajunge!

Noi, semnatarii acestei petiții, in baza legilor românești ce ne permit să adresăm petiții guvernului, vă cerem să anulați de urgență OUG nr. 115/2023! Cât de multă ură să aveți impotriva acestui popor care v-a umplut buzunarele incepand cu 1990?
Legea aceasta este o aberație, o dovadă de asuprire a poporului acesta, popor recunoscut internațional pentru forta de munca si seriozitatea in munca!

Semnalam pe aceasta cale inca un abuz din partea guvernului actual, guvern format din oameni dintr-un partid care actioneaza cu ura impotriva poporului pentru ca nu il mai voteaza!

Semnalam faptul ca acest popor contribuie la bugetul statului plătind taxe si impozite, taxe si impozite care sunt printre cele mai mari si abundente din lume!
Cerem anularea impozitarii concediului medical si aducem aminte guvernului ca platim taxe si impozite pentru a avea acces la serviciile medicale si concedii medicale chiar dacă nu facem uz de aceste beneficii ani la rand. Analizati cu atentie situatia din Romania si veti observa ca sunt persoane care contribuie continuu la bugetul statului si nu au cerut concedii medicale decat daca a fost cu adevarat nevoie.

Nu, nu suntem de acord, noi, contributorii la bugetul statului, sa impozitati bolnavii! Nu, nu suntem de acord sa asupriti persoanele care zac in pat pentru a va umple buzunarele din nou! Nu, nu suntem de acord sa ne spuneti ca ati solutionat din problemele tarii impozitand persoanele care zac in pat bolnave! Nu va ajunge nesimtirea? Pana unde vreti sa ajungeti cu asuprirea celor bolnavi? Nu le au destul pe ale lor? Mai trebuie sa adaugati necazului?
Ajunge!

Vrem sa va autosesizati in privinta OUG nr. 115/2023, sa dati dovada de responsabilitate civica si sa anulati aceasta lege incompetenta!

Suntem indignati de ceea ce ati putut promulga prin OUG si suntem jigniti de felul in care vreti sa ne aratati in lume, anume: un popor care cere servicii si beneficii de la stat de pe urma bolnavilor!

Ati menajat marile companii străine cu taxe si impozite mici, v-ati menajat cu pensii speciale si v-ati îmbogățit de pe urma acestui popor muncitor! Ajunge!
Pe voi nu va controleaza nimeni cand lipsiti de la munca căci asa e legea! Ce aberație!

Vrem sa vedem schimbarea! Gata cu tirania!

De ce este important?

Problema existențială: impozitarea concediilor medicale.

Traim vremuri tulburi, vremuri in care societatea românească, societate cunoscuta din cele mai vechi timpuri pentru dreptate si corectitudine este condusa de incompetenți!

Traim vremuri in care se vrea a ni se spune ca s-au rezolvat problemele din tara, ca avem drumuri si trotuare fara gropi impozitand bolnavii! Ce aberație! Guvernul actual, un guvern cunoscut ca este condus de incompetenti vine si ne spune ca urmeaza sa acopere deficitul bugetar impozitand concediile medicale. De ce? Nu au bani destui sa acopere pensiile speciale incat trebuie sa loveasca in bolnavi? O jignire mai mare adusa acestui popor nu cred ca a existat de la 1990 pana acum.
Muncim, platim taxe si impozite regulat, platim masinile de lux in care se plimba guvernantii si escapadele de lux ale presedintelui dar ce sa vezi: nu ajunge! Nu platim destul!

Ba da, ajunge! Ajunge ca am inchis ochii la fraudele comise pana acum, ca ne-am lasat condusi in sclavie din cauza datoriilor externe, ca Romania nu mai exporta nimic din cauza ca au vandut tot strainilor!
Acum vin sa ne ceara sa platim impozit daca stam acasa, in pat, doborati de o boala. Nu este de ajuns ca avem problemele noastre? Trebuie sa le suportam mofturile incat sa ne lasam calcati in picioare din nou?

Ura acestui partid ce ne conduce azi se simte, se simte pentru ca poporul nu il mai voteaza. Simtim ca au ajuns la putere si se razbuna dar tot noi ii putem doborî din nou!

Ma gandesc la persoanele care lucreaza ani de zile fara intrerupere, la aceia care au avut patroni care nu le-au dat nici dreptul de concediu de 21 zile pe an, aceia care au contribuit la ridicarea acestei țări si au tăbărât! Nu trebuie sa permitem sa nu aiba acces nici la concedii medicale fara sa plateasca taxe!

Baronii locali, afaceristii care au ridicat imperii pe spatele celor care nu isi cunosteau drepturile, acesti baroni mișei lovesc din nou!

Va invit sa semnati aceasta petitie si sa aratam ca ne pasă de cei bolnavi! Ca nu dorim strazi, iluminat public sau parcuri de pe urma îmbolnăvirii unor oameni! Noi nu suntem ca baronii PSD!

Haideti sa le aratam responsabilitate civica si spirit de oameni cu frica de Dumnezeu si sa ne intoarcem impotriva acestei legi asupritoare!

Cum va fi inmânată

In scris, pe e-mail sau personal.

Actualizări

2024-03-09 23:42:39 +0200

S-a ajuns la 500 semnături

2024-01-19 13:35:24 +0200

S-a ajuns la 100 semnături

2024-01-17 16:58:28 +0200

S-a ajuns la 50 semnături

2024-01-04 21:36:59 +0200

S-a ajuns la 25 semnături

2024-01-04 12:29:23 +0200

S-a ajuns la 10 semnături