Skip to main content

Către: Cetatenii și Primaria sectorului 3

Sectorul 3 fără Robert Negoiță! Demisia!

În ultimii ani, Sectorul 3 a fost distrus sistematic prin lucrări inutile, de proastă calitate și care nu urmăresc interesul cetățenilor. Cetățenii care locuiesc aici au ajuns să fie îngropați, la propriu, în pavele.  

Grădinile blocurilor au fost distruse, spre disperarea locatarilor, cu lucrări de pavelare, s-au inventat trotuare inutile prin mijlocul acestora, pe multe dintre ele nici nu poți circula, pentru că au pe mijloc copaci, stâlpi de electricitate, țevi de gaze etc.

Parcurile au fost și ele distruse. În mandatul lui Robert Negoiță, Sectorul 3 a pierdut Parcul Brâncuși, 12 hectare din Parcul IOR, a fost betonată o zonă imensă din Parcul Pantelimon. De asemenea, multe alte părculețe dintre blocuri au fost pur si simplu acoperite cu pavele.

Pubelele îngropate prin sector cauzează multiple probleme, au fost instalate fără avizele necesare, iar pământul din jurul lor a început să se surpe.

În continuare Sectorul 3 nu are un spital, dar are Hala Laminor care înghite bani cât pentru 3 spitale și va mai tot înghiți.

Cetățenii din Sectorul 3 plătesc cea mai scumpă parcare din București - 5 lei pe oră!!!, chiar dacă nu stau în Centru, ce în cartiere de la periferie.

Ne-am săturat să trăim într-un veșnic șantier. Vrem să ducem o viață liniștită, fără praf, fără buldozere la tot pasul, cu spații verzi bine întreținute, cu aer curat, vrem un primar care să ne recupereze spațiile verzi pierdute din diverse motive, nu să ridice impotent din umeri și chiar să favorizeze distrugerea acestora.

Pentru asta, Negoiță trebuie să plece!

De ce este important?

Cum un astfel de primar, Sectorul 3 nu va face decât să continue în direcția pe care a apucat-o în ultimii ani - pavele peste pavele, spații verzi distruse, betoane în loc de natură, lucrări ilegale și care nu urmăresc interesul cetățenilor, sute de milioane date pe paranghelii, în timp ce din buzunarul cetățenilor se ia câte 5 lei pe oră, chiar dacă parcarea e în fața blocului în care locuiesc.

Este important să-i cerem lui Robert Negoiță să plece, pentru că merităm și noi, cetățenii Sectorului 3, puțină normalitate, să trăim în liniște, nu într-un veșnic șantier care ne distruge sănătatea noastră și pe a copiilor.
București, România

Maps © Stamen; Data © OSM and contributors, ODbL

Actualizări

2024-02-14 19:59:53 +0200

S-a ajuns la 100 semnături

2024-02-10 12:26:31 +0200

S-a ajuns la 50 semnături

2024-02-09 17:07:06 +0200

S-a ajuns la 25 semnături

2024-02-09 12:34:41 +0200

S-a ajuns la 10 semnături